Onze missie

Als dynamische internetonderneming heeft Webbreezer Solutions zich tot doel gesteld om webhosting en websites voor iedereen mogelijk te maken. Voor Webbreezer Solutions betekent dit het leveren kwalitatieve producten aan duidelijke én betaalbare prijzen.

Kwaliteit heeft weliswaar zijn prijs, maar die prijs hoeft daarom nog niet exuberant te zijn. In het digitale wereldje is het echter maar al te dikwijls zo dat goedmenende klanten overbluft worden met allerlei technische termen voor veelal eenvoudige zaken, waardoor ze door de bomen het bos niet meer zien en uiteindelijk opgezadeld raken met een eindproduct dat niet aan hun verwachtingen voldoet. Wanneer dan de factuur in de bus valt, is de teleurstelling dikwijls groot.

U hoeft een dergelijke ontgoocheling niet mee te maken. Webbreezer Solutions is het beste bewijs van het feit dat het wel degelijk mogelijk is om kwalitatieve producten aan bijzonder competitieve prijzen op de markt te brengen.

Laat u niet langer misleiden door allerhande pseudo-professionelen, kies voor betaalbare kwaliteit. Kies voor Webbreezer Solutions!

Geschiedenis

Van Webbreezer naar Webbreezer Solutions

Webbreezer Solutions is een dynamische onderneming die zich sinds 2000 toelegt op het ontwikkelen van op maat gemaakte websites voor verenigingen, zelfstandigen en kleine en middelgrote ondernemingen. Ook particulieren kunnen bij Webbreezer Solutions terecht.

Op de eerste dag van het nieuwe millennium zag Webbreezer Solutions het levenslicht als een synergie van webdesigners, programmeurs en hardwarespecialisten. Deze synergetische samenwerking resulteert in de hoogst noodzakelijke aanwezigheid van zowel IT-ervaring, dynamiek als markt- en productkennis.

In 2004 werd Webbreezer Solutions geboren uit het ‘oude’ Webbreezer. Een gevolg van een groeiend klantenbestand, een meer uitgebreid product- en dienstenaanbod en enkele interne structurele wijzigingen.

Ervaring en groei

Kijk vooruit!

Webbreezer Solutions haalde voor het vervullen van zijn missie specialisten in huis die samen over meer dan dertig jaar ervaring beschikken op allerhande vlakken zoals webdesign, webhosting, programmeren (Assembler, Pascal, C, C++, Cobol, Fortran, Visual Basic, WinDev, PHP, Asp, Perl, Java, e.d.), desktop publishing en hard- en software.

De jongste uitbreiding van het team heeft ook gevolgen gehad voor ons productaanbod. Webbreezer Solutions kan sinds 2002 immers ook de opmaak van uw drukwerken verzorgen en dankzij onze goede contacten met professionele drukkerijen uw drukwerk aan bijzonder scherpe prijzen laten drukken.

Sinds 2009 biedt Webbreezer Solutions ook marketingadvies voor uw aanwezigheid op sociale netwerken. We helpen u bij de uitbouw van uw strategie om sociale netwerken in absorberen in uw totale marketingstrategie.

LoadingRetrieving latest tweet...