Webbreezer Solutions - Social Media

Vergroot de beleving met sociale media

Facebook, Twitter, LinkedIn, Netlog, Youtube, weblogs, … Je kan de sociale media en hun groeiende populariteit niet ontkennen: they are here to stay! U kan dus als onderneming die mee wil zijn met zijn tijd maar beter een marketingstrategie voor sociale netwerken ontwikkelen.

Met social media marketing leert u de sociale netwerken te gebruiken als marketinginstrument voor uw eigen onderneming. Niet enkel door erop te adverteren, maar ook en vooral door er als onderneming actief aan deel te nemen. Zo bouwt u vertrouwen op en dat komt uw omzet alleen ten goede.

Het gebruik van sociale media door ondernemingen steunt op drie belangrijke fundamenten:

  • het opbouwen van een persoonlijke relatie met uw (potentiële) klanten
  • het vergroten van de beleving bij het gebruik van uw producten/diensten
  • het creëren van mond-tot-mond-reclame over uw producten/diensten door (potentiële) klanten

Een succesvolle campagne op sociale netwerken draait niet enkel om de kwantiteit, maar vooral om de kwaliteit van de relaties die u opbouwt. Het draait op sociale netwerken om persoonlijk contact. Het zijn immers uw fans op Facebook, uw volgers op Twitter en uw vrienden op Netlog die mee uw imago bepalen. Wanneer zij tevreden zijn van uw product of dienst zullen zij dat immers aan hun contacten laten weten.

Wenst u de sociale netwerken te gebruiken als marketinginstrument? Contacteer Webbreezer Solutions en maak van uw social media marketing een succes.

LoadingRetrieving latest tweet...