Concept

Bij het ontwerpen van het design van de website houdt Webbreezer Solutions vanzelfsprekend rekening met alle noodzakelijke basiskenmerken (kleuren, vormgeving, …) die door u worden gewenst. In de praktijk maakt Webbreezer Solutions voor u een voorstel van design, gebaseerd op de resultaten van eventueel bijkomende werkvergaderingen, waar u –indien gewenst- bijsturingen kan laten in verwerken. Webbreezer Solutions gaat pas van start met het eigenlijke programmeren van zodra u tevreden bent met het basisontwerp.

Communicatie

Weet voor welke aanpak u kiest. Een goede start, inzicht in het productieproces en degelijke communicatie zijn sleutels tot een product waar zowel u als Webbreezer Solutions tevreden over kunnen zijn. Uw tevredenheid is onze publiciteit. Zowel de vorm als de inhoud van uw website krijgen de volledige aandacht van onze ontwerpers en programmeurs.

Maatwerk

Elke website die Webbreezer Solutions ontwikkelt, is een gepersonaliseerde website. Webbreezer Solutions maakt geen gebruik van sjablonen die hier en daar een beetje worden aangepast, maar werkt voor iedere klant een website op maat uit. Geen bandwerk dus!

Oog op het oog

Het oog wil echter ook wat. En terecht! De eerste indruk van uw website maakt of kraakt het imago van uw onderneming in de virtuele wereld, al dan niet met aanzienlijke gevolgen voor uw onderneming in de echte wereld. Webbreezer Solutions zorgt er daarom voor dat uw website feilloos aansluit bij het imago van uw onderneming.

Maar niet alleen het oog

Een goed uitziende website is echter slechts één zijde van de medaille, een goed functionerende website de andere. Wat bent u immers met een leuke website die niet of nauwelijks werkt? Webbreezer Solutions besteedt daarom bijzonder veel aandacht aan wat er onder motorkap zit. Het technische aspect van een website is net zo belangrijk.

Bij Webbreezer Solutions kan u dan ook verwachten dat elke website vanaf nul wordt geproduceerd. Er wordt geen gebruik gemaakt van knip- en plakmiddeltjes om het leven van onze medewerkers makkelijker te maken. Integendeel. Elke deeltje van uw website is het resultaat van handwerk. Webbreezer Solutions programmeert elke toepassing zelf én dat enkel en alleen naar uw behoeften.

Een goede website is in onze visie een website die voldoet aan de behoeften van onze klanten, mogelijk aangevuld met ons –op ervaring gebaseerd- advies. Enerzijds moet een goeduitziende website technisch functioneren. Anderzijds mogen de technische snufjes de website niet overschaduwen. Wij adviseren u graag over de perfecte mix tussen een stijlvolle vormgeving en een functionele techniek. Beide aspecten zijn immers te belangrijk om uit het oog te worden verloren.

Webbreezer Control Panel

Bepaal zelf waar en wanneer!

Een unieke mogelijkheid in het beheer van uw website is dat u de aanpassingen volledig zelf doet via het Webbreezer Control Panel. Via het Control Panel kan u elk woord, zelfs elke komma, van uw website aanpassen. Wie erin slaagt om een tekst te knippen en te plakken in een courante tekstverwerker zoals bijvoorbeeld Microsoft Word, kan werken met het Webbreezer Control Panel. Meer zelfs, u kan uw gegevens zelfs exporteren naar bijvoorbeeld Microsoft Excel-formaat. U hoeft geen enkele kennis van gelijk welke internettaal te hebben! U kan zowat alles toevoegen, verwijderen of aanpassen via ons uniek content management systeem.

Het spreekt voor zich dat het Webbreezer Control Panel aan de productiezijde de meeste functionaliteit en aan de consumptiezijde de meeste dynamiek garandeert. In de praktijk kiezen nagenoeg al onze klanten dan ook voor het Webbreezer Control Panel. Webbreezer Solutions kan u bovendien meedelen dat upgrades aan het Webbreezer Control Panel volledig gratis worden geïmplementeerd.

Webhosting

Uw stukje internet bij Webbreezer Solutions

Elke website dient vanzelfsprekend gehuisvest te worden. Onze dedicated servers zijn gehuisvest in een uitstekend uitgeruste serverruimte. Airconditioning, brandbeveiliging en fysieke toegangsrestricties zijn maar enkele van de kenmerken. Kortom een omgeving voor professioneel gebruik die niets te wensen overlaat ten aanzien van bereikbaarheid, performantie, veiligheid en stabiliteit.

Twijfel niet en kies voor uw website een hostingplan bij Webbreezer Solutions.

Klik hier voor meer informatie over onze hostingplannen

Communicatie

Single Point of Contact

Vooraleer Webbreezer Solutions van start gaat met het ontwerpen van uw website, is het opzetten van een feilloze communicatie tussen u en Webbreezer Solutions onontbeerlijk. Zo worden misverstanden vermeden en kan Webbreezer Solutions voldoen aan uw verwachtingen. Webbreezer Solutions wil u daarom ook vragen om bij de aanvang van het project een contactpersoon aan te duiden die verantwoordelijk is voor de communicatie tussen uw onderneming en Webbreezer Solutions. Webbreezer Solutions zal bij de aanvang van het project eveneens een contactpersoon aanduiden tot wie u zich ten allen tijde kan richten inzake de ontwikkeling en/of het bijsturen van het productieproces.

LoadingRetrieving latest tweet...